ŞAMPİYON SUNGURLU

Genç Erkekler Voleybol Cumhuriyet Kupası’nda Eti Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup eden Sungurlu Belediyespor, son maçlar öncesi şampiyonluğunu ilan etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Genç Erkekler Voleybol Cumhuriyet Kupası’nda son maçlar öncesi şampiyon belli oldu. 4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği turnuvada ikinci karşılaşmalar önceki gün oynandı. Grup’ta oynadığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başaran Sungurlu Belediyespor ile Eti Anadolu Lisesi şampiyonu belirleyecek maçta karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın 3 setinde de rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan Sungurlu Belediyespor mücadeleden 3-0 galip ayrılmayı başardı.
Bu sonucun ardından 6 puana yükselen Sungurlu Belediyespor son maçlar öncesi şampiyon olmayı garantiledi.

Önceki Şahiner, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.